Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Girdwood Grizzlies Mazi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Monk is nu in balbezit. Monk probeert naar een medespeler te passen. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Braxton rent richting de bal. Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar probeert naar een medespeler te passen. Martino rent richting de bal. Martino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girdwood Grizzlies 51%, Mazi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Girdwood Grizzlies - Mazi 0:0

50e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Tarley is nu in balbezit. Funk is nu in balbezit. Funk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tarley bereikt de bal nog maar net als eerste. Famowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar met een sublieme pass. Martino rent richting de bal. Martino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łazar passt de bal met de wreef. Martino rent richting de bal. Rowan onderschept slim de pass. Monk onderschept slim de pass. Monk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Miñambres Pascual geeft een hoge lob. Braxton is nu in balbezit. Cresento verovert de bal door een tackle van achteren. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk haalt uit met een fantastische trap. Jefferson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Girdwood Grizzlies - Mazi 0:1

77e minuut.
Cresento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holmes komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bervoets geeft een lange en hoge pass. Tarley is nu in balbezit. Łazar onderschept slim de pass. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk schiet op doel. Jefferson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girdwood Grizzlies 62%, Mazi 38%.
Girdwood Grizzlies - Mazi 0:1