Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Cardin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1646
Cardin NK Sesvete
343 Tactiek :)
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 27.8
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Isham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isham raakt geblesseerd tijdens het duel. Self zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hull kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. Omekanda bokst de bal weg.

4e minuut.
Dell verovert de bal door een tackle van achteren. Dell passt de bal met de wreef. Isham rent richting de bal. Isham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - NK Sesvete 1:0

5e minuut.
Daviess onderschept slim de pass. Daviess geeft een hoge lob. Hull kopt de bal weg. Isham rent richting de bal. Isham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pineda speelt de bal door. Tuzio is nu in balbezit. Met opzet legt Mendoza zijn tegenspeler op de grond. Mendoza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Self verovert de bal door een tackle van achteren. Self geeft de bal voor. Isham is nu in balbezit. Isham haalt uit met een fantastische trap. Omekanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardin - NK Sesvete 1:1

18e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal in één keer door. Isham rent richting de bal. Isham draait met de bal, schiet en ... Omekanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - NK Sesvete 1:2

24e minuut.
Conner verovert de bal door een tackle van achteren. Conner probeert naar een medespeler te passen. Lara met een sublieme pass. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham haalt uit met een fantastische trap. Omekanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - NK Sesvete 1:3

25e minuut.
Daar is Wyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isham rent richting de bal. Isham passt de bal zonder na te denken. Dell is nu in balbezit. Dell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Deane geeft de bal voor. Hull heeft problemen om de bal te vangen. Hull probeert naar een medespeler te passen. Isham is nu in balbezit. Isham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 53%, NK Sesvete 47%.
Cardin - NK Sesvete 1:3

89e minuut.
Doldo probeert naar een medespeler te passen. Tuzio speelt de bal door. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ... Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - NK Sesvete 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 41%, NK Sesvete 59%.
Cardin - NK Sesvete 2:3