Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Texas Republic F.C. Idris Machine
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Monk de bal onder controle te krijgen. Aaron rent richting de bal. Aaron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Republic F.C. - Idris Machine 0:1

6e minuut.
Downing rent richting de bal. Moroşan verovert de bal door een tackle van achteren. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing rent richting de bal. Downing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer passt de bal met de wreef. Aaron rent richting de bal. Aaron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Downing speelt de bal door. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupinas begaat een overtreding. Pupinas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ledwoń kopt de bal weg. Moss heeft problemen om de bal te vangen. Moroşan is nu in balbezit. Downing onderschept slim de pass. Downing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Storey heeft problemen om de bal te vangen. Buno rent richting de bal. Buno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Storey is nu in balbezit. Moss onderschept slim de pass. Moss met een sublieme pass. Buno rent richting de bal. Buno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fanning geeft de bal voor. Fábri probeert de bal met de borst te controleren. Buno is nu in balbezit. Buno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Texas Republic F.C. - Idris Machine 1:1

33e minuut.
Moroşan heeft problemen om de bal te vangen. Buno rent richting de bal. Downing is nu in balbezit. Buno rent richting de bal. Buno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fanning geeft een hoge lob. Moroşan heeft problemen om de bal te vangen. Fanning is nu in balbezit. Aaron verovert de bal door een tackle van achteren. Aaron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Moss de bal onder controle te krijgen. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno onderschept slim de pass. Downing is nu in balbezit. Downing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Republic F.C. 43%, Idris Machine 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Texas Republic F.C. - Idris Machine 1:1

50e minuut.
Szambelan passt de bal in één keer door. Moroşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroşan probeert naar een medespeler te passen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Downing onderschept slim de pass. Downing probeert naar een medespeler te passen. Buno rent richting de bal. Buno haalt uit met een fantastische trap. Edwards bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fábri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrell met een snelle inworp. Downing bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buno krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Republic F.C. - Idris Machine 2:1

58e minuut.
Ledwoń probeert naar een medespeler te passen. Downing rent richting de bal. Moroşan begaat een overtreding. Downing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moss wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Downing onderschept slim de pass. Downing geeft de bal voor. Klungelig pakt Fábri de bal. Buno rent richting de bal. Buno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Republic F.C. - Idris Machine 3:1

79e minuut.
Bagdonas met een sublieme pass. Fanning is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moroşan. Moroşan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Republic F.C. 39%, Idris Machine 61%.
Texas Republic F.C. - Idris Machine 3:1