Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Sesvete Sarajevo United
:) Tactiek 433
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Self onderschept slim de pass. Robertson rent richting de bal. Self is nu in balbezit. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Sarajevo United 1:0

7e minuut.
Woodman passt de bal zonder na te denken. Blakely is nu in balbezit. Self begaat een overtreding. Blakely roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Blakely kan niet meer verder spelen. Duran komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Self speelt de bal door. Kenney rent richting de bal. Kenney passt de bal in één keer door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lara met een sublieme pass. Self bereikt de bal nog maar net als eerste. Self passt de bal met de wreef. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 60%, Sarajevo United 40%.
NK Sesvete - Sarajevo United 1:0

49e minuut.
Kenney met een sublieme pass. Self rent richting de bal. Self met een sublieme pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Czibor onderschept slim de pass. Mendoza rent richting de bal. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor schiet op doel. Gonzalez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gidel rent richting de bal. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Czibor is nu in balbezit. Czibor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McClinton verovert de bal door een tackle van achteren. McClinton probeert naar een medespeler te passen. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney is nu in balbezit. Kenney draait met de bal, schiet en ... Paal! Gonzalez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Duran rent richting de bal. Duran passt de bal met de wreef. Lowery is nu in balbezit. Lowery schiet op doel. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Sesvete - Sarajevo United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 37%, Sarajevo United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Sesvete - Sarajevo United 1:1