Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idris Machine Cardin
523 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


30e minuut.
Fábri rent richting de bal. Dell onderschept slim de pass. Met opzet legt Storey zijn tegenspeler op de grond. Dell moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dell kan niet meer verder spelen. Wyler komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Wyler passt de bal in één keer door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stăvaru kopt de bal weg. Russell controleert de bal met de borst. Russell passt de bal zonder na te denken. Aaron is nu in balbezit. Aaron draait met de bal, schiet en ... Omekanda bokst de bal weg. Aaron rent richting de bal. Aaron haalt uit met een fantastische trap. Omekanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idris Machine 48%, Cardin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idris Machine - Cardin 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Storey de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Doldo is nu in balbezit. Doldo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isham is nu in balbezit. Isham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns speelt de bal door. Aaron rent richting de bal. Aaron haalt uit met een fantastische trap. Omekanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Idris Machine - Cardin 1:0

62e minuut.
Daviess met een snelle inworp. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler maakt een afschuwelijke overtreding. Wyler krijgt een gele kaart. Storey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fábri met een snel genomen vrije trap. Aaron rent richting de bal. Aaron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dziubański is nu in balbezit. Isham onderschept slim de pass. Isham passt de bal in één keer door. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Stăvaru geeft de bal voor. Wyler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ledwoń speelt de bal door. Aaron is nu in balbezit. Aaron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podlaski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moroşan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idris Machine 47%, Cardin 53%.
Idris Machine - Cardin 1:0