Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA7000 Gunner Glue Factory
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dempsey passt de bal met de wreef. Behncke rent richting de bal. Zaprzałek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zaprzałek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zaprzałek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Laforest bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforest speelt de bal door. Parsons rent richting de bal. Parsons haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Leffew rent richting de bal. Leffew met een sublieme pass. Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons draait met de bal, schiet en ... Sherman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA7000 - Gunner Glue Factory 1:0

30e minuut.
Goodfellow probeert naar een medespeler te passen. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Behncke. Behncke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA7000 38%, Gunner Glue Factory 62%.
USA7000 - Gunner Glue Factory 1:0

51e minuut.
Inworp. Sherwood met de inworp. Bălăşoiu met een sublieme pass. Behncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Behncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA7000 - Gunner Glue Factory 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA7000 39%, Gunner Glue Factory 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA7000 - Gunner Glue Factory 1:1