Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fake Madrid Fuego FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


14e minuut.
Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinnis verovert de bal door een tackle van achteren. McGinnis passt de bal in één keer door. Atwell is nu in balbezit. Atwell schiet op doel. Crane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Calhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutton speelt de bal door. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Koufax probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fake Madrid - Fuego FC 0:1

33e minuut.
Gidel is nu in balbezit. McGinnis is nu in balbezit. McGinnis met een sublieme pass. Atwell is nu in balbezit. Atwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Atwell passt de bal in één keer door. Peercy rent richting de bal. Peercy geeft een hoge lob. Atwell is nu in balbezit. Atwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Crane met een harde bal richting middenveld. Abrams kopt de bal weg. Graham heeft problemen om de bal te vangen. McGrath is nu in balbezit. McGrath passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fake Madrid 50%, Fuego FC 50%.
Fake Madrid - Fuego FC 0:1

52e minuut.
Koch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peercy met een snelle inworp. McGinnis bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinnis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Crane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fake Madrid - Fuego FC 1:1

61e minuut.
Maynard met een snelle inworp. Hill rent richting de bal. Rogers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogers krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Graham is nu in balbezit. McGrath onderschept slim de pass. McGrath speelt de bal door. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutton met een sublieme pass. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fake Madrid - Fuego FC 1:2

77e minuut.
Hill passt de bal zonder na te denken. Atwell rent richting de bal. Atwell geeft de bal voor. McGinnis is nu in balbezit. McGinnis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Abrams rent richting de bal. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Gidel geeft een hoge lob. Branan is nu in balbezit. Branan geeft een lange en hoge pass. Atwell heeft problemen om de bal te vangen. Atwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Atwell rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fake Madrid - Fuego FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fake Madrid 46%, Fuego FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fake Madrid - Fuego FC 2:2