Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Wild Fire
Norm Tactiek 523
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Chromik heeft problemen om de bal te vangen. Chromik geeft een lange en hoge pass. Kalocsay is nu in balbezit. Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mago kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalocsay de bal. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martin met een sublieme pass. Chromik geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Santi zal de hoekschop nemen. Dziewulski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Thornton heeft problemen om de bal te vangen. Thornton geeft een lange en hoge pass. Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros verovert de bal door een tackle van achteren. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Labiş passt de bal in één keer door. Kalocsay rent richting de bal. Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Fire 1:0

21e minuut.
Montesin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thornton begaat een overtreding. Thornton krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Toledo Fernández kopt de bal weg. Thornton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mago. Mago krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mago met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 39%, Fire 61%.
Florida Wild - Fire 1:0

57e minuut.
Mago speelt de bal door. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández speelt de bal door. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąsik komt het veld opgelopen. Petardo komt het veld opgelopen. Pedregosa komt het veld opgelopen. Sansonetto komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lo-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Ling geeft een hoge lob. Del Santi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sansonetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doeltrap. Daniec komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Marcu met een snelle inworp. Wąsik rent richting de bal. Wąsik geeft een lange en hoge pass. Dziewulski krijgt zijn hoofd ertegen. Trott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Fire 2:0

79e minuut.
Boros probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wąsik met een sublieme pass. Daniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniec passt de bal in één keer door. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lo-Ling rent richting de bal. Del Santi onderschept slim de pass. Del Santi met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 24%, Fire 76%.
Florida Wild - Fire 2:0