Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Zabdiel FC
flat four Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
Nawoj kopt de bal weg. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak geeft een lange en hoge pass. Hutai springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Vörös is nu in balbezit. Vörös passt de bal in één keer door. Drăgănescu speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Bass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ałtyn speelt de bal door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Shelley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 1:0

16e minuut.
Cashman speelt de bal door. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös onderschept slim de pass. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rycak speelt de bal door. Górniak is nu in balbezit. Górniak speelt de bal door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ... Welch bokst de bal weg. Shelley heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 2:0

23e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 3:0

26e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 4:0

28e minuut.
Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai is nu in balbezit. Vörös is nu in balbezit. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rycak passt de bal met de wreef. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak passt de bal met de wreef. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 5:0

36e minuut.
Vörös probeert naar een medespeler te passen. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 6:0

43e minuut.
Faliński met een sublieme pass. Drăgănescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandura de bal. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 25%, Zabdiel FC 75%.
Chula Vista United - Zabdiel FC 7:0

47e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een lange en hoge pass. Hutai springt en kopt de bal. Welch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 8:0

55e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Shelley rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bandura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górniak met de inworp. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pendleton heeft problemen om de bal te vangen. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn passt de bal in één keer door. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Welch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 9:0

70e minuut.
Montgomery speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hutai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bolton de bal. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bass de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 10:0

73e minuut.
Cashman probeert naar een medespeler te passen. Bandura is nu in balbezit. Bandura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bolton is nu in balbezit. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een lange en hoge pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Shelley geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een hoge lob. Hutai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 11:0

77e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolton. Bolton krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vörös geeft een lange en hoge pass. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Vörös krijgt zijn hoofd ertegen. Bandura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 12:0

80e minuut.
Cashman speelt de bal door. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Bass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 13:0

81e minuut.
Klungelig pakt Roberts de bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bass bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Ałtyn de bal. Ałtyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Vörös is nu in balbezit. Vörös probeert naar een medespeler te passen. Shelley rent richting de bal. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Zabdiel FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 16%, Zabdiel FC 84%.
Chula Vista United - Zabdiel FC 14:0