Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North The Fertilizer
crowns Tactiek green2
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Chaniotis rent richting de bal. Cartel is nu in balbezit. Cartel passt de bal in één keer door. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreasi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Rendón passt de bal in één keer door. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - The Fertilizer 1:0

10e minuut.
Alkiza komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kelly kopt de bal weg. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidiella begaat een overtreding. Vidiella krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi draait met de bal, schiet en ... Alkiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - The Fertilizer 2:0

36e minuut.
Strzyżowski rent richting de bal. Marroni onderschept slim de pass. Marroni passt de bal zonder na te denken. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Strzyżowski geeft een lange en hoge pass. Quigley is nu in balbezit. Quigley passt de bal in één keer door. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Alkiza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 37%, The Fertilizer 63%.
Cawthra North - The Fertilizer 2:0

48e minuut.
Sagriotis geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Quigley met een sublieme pass. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Alkiza trapt de bal weg van het doel. Andreasi kopt de bal weg. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Marroni rent richting de bal. Marroni passt de bal in één keer door. Andreasi geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Quigley geeft een hoge lob. Rendón controleert de bal met de borst. Rendón passt de bal zonder na te denken. Talenciak rent richting de bal. Talenciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marroni met de inworp. Talenciak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Andreasi onderschept slim de pass. Andreasi geeft de bal voor. Klungelig pakt Nadolsky de bal. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Telek passt de bal met de wreef. Busan is nu in balbezit. Busan passt de bal zonder na te denken. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kořen rent richting de bal. Quigley rent richting de bal. Quigley geeft een lange en hoge pass. Marroni geeft een hoge lob. Kořen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Gogov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Quigley onderschept slim de pass. Quigley geeft een hoge lob. Talenciak rent richting de bal. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 37%, The Fertilizer 63%.
Cawthra North - The Fertilizer 2:0