Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niggalatasaray Banzazouz FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. Aceves heeft problemen om de bal te vangen. Lemire is nu in balbezit. Lemire schiet op doel. Cumberland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - Banzazouz FC 1:0

13e minuut.
Hill kopt de bal weg. Canizalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizalez geeft een lange en hoge pass. Lemire is nu in balbezit. Lemire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Reynolds neemt de hoekschop. Klungelig pakt Houston de bal. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire draait met de bal, schiet en ... Aceves probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Howard passt de bal zonder na te denken. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Hill kopt de bal weg. Klungelig pakt Taylor de bal. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire haalt uit met een fantastische trap. Cumberland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howard geeft de bal voor. Klungelig pakt Clayden de bal. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - Banzazouz FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 29%, Banzazouz FC 71%.
Niggalatasaray - Banzazouz FC 2:0

56e minuut.
Neil is nu in balbezit. Ortega Santiago rent richting de bal. Ortega Santiago passt de bal in één keer door. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel. Cumberland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - Banzazouz FC 3:0

63e minuut.
Howard onderschept slim de pass. Howard passt de bal in één keer door. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Cumberland probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Clayden is nu in balbezit. Clayden passt de bal met de wreef. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - Banzazouz FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 31%, Banzazouz FC 69%.
Niggalatasaray - Banzazouz FC 4:0