Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Maple Leafs Games Team Foxes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ybarra rent richting de bal. Ybarra passt de bal met de wreef. Boissieres is nu in balbezit. Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 0:1

5e minuut.
Boissieres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piovanelli met de inworp. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Lammie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani begaat een overtreding. Hamedani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Girard rent richting de bal. Hay rent richting de bal. Hay passt de bal in één keer door. Lammie is nu in balbezit. Lammie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hay is nu in balbezit. Hay geeft de bal voor. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 1:1

36e minuut.
Franklin passt de bal met de wreef. Hay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nathan. Nathan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hamedani verovert de bal door een tackle van achteren. Hamedani geeft de bal voor. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. Charpentier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 2:1

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Charpentier niet meer kan verder spelen. Madden komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Girard met de inworp. Therrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Therrien passt de bal met de wreef. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti geeft een hoge lob. Madden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 61%, Games Team Foxes 39%.
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 2:1

50e minuut.
Ybarra rent richting de bal. Therrien rent richting de bal. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 3:1

53e minuut.
Hamedani is nu in balbezit. Hamedani geeft een lange en hoge pass. Amado met een sublieme pass. Klungelig pakt Arsenault de bal. Arsenault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Therrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Therrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hamedani geeft een hoge lob. Amado kopt de bal weg. Boissieres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 3:2

66e minuut.
Ybarra is nu in balbezit. Rivera Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra onderschept slim de pass. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Madden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 4:2

76e minuut.
Williams rent richting de bal. Hay geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Williams de bal onder controle te krijgen. Arsenault is nu in balbezit. Arsenault geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
ibn-Osman is nu in balbezit. ibn-Osman geeft een hoge lob. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Therrien rent richting de bal. Therrien haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 45%, Games Team Foxes 55%.
IF Maple Leafs - Games Team Foxes 4:2