Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowhares FC Gijon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gusberti kopt de bal weg. Bradshaw heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ... Giacomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - FC Gijon 0:1

16e minuut.
Gusberti kopt de bal weg. Klungelig pakt Hill de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - FC Gijon 0:2

19e minuut.
Rustad geeft de bal voor. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth passt de bal zonder na te denken. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... Giacomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yun-xian kan de bal niet met de borst controleren. Sherman is nu in balbezit. Yun-xian begaat een overtreding. Yun-xian krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is O`Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugljesa rent richting de bal. Teixeira is nu in balbezit. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Teixeira speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. Husar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Neil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Neil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Booth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanner met een snelle inworp. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Radchuck is nu in balbezit. Radchuck geeft een lange en hoge pass. Sherman heeft problemen om de bal te vangen. Gusberti rent richting de bal. Gusberti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 51%, FC Gijon 49%.
snowhares - FC Gijon 0:2

65e minuut.
Gusberti probeert naar een medespeler te passen. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hill zijn tegenspeler op de grond. Hill krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duff trapt de bal weg. Gusberti probeert naar een medespeler te passen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti passt de bal in één keer door. Daar is Rustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - FC Gijon 0:3

69e minuut.
O`Neil met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft de bal voor. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Duff trapt de bal weg. Bradshaw kopt de bal weg. Yun-xian rent richting de bal. Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira schiet op doel. Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira geeft de bal voor. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Sherman is nu in balbezit. Sherman met een sublieme pass. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves geeft een hoge lob. Duff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 51%, FC Gijon 49%.
snowhares - FC Gijon 0:3