Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manduha FC Manchester Leopards
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Halsted is nu in balbezit. Halsted geeft de bal voor. Klungelig pakt Van der Mollen de bal. D`Alessandro rent richting de bal. D`Alessandro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
de Rosario heeft problemen om de bal te vangen. Dodds onderschept slim de pass. Beckmann met een sublieme pass. O`Neal rent richting de bal. O`Neal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Beckmann speelt de bal door. O`Neal rent richting de bal. O`Neal haalt uit met een fantastische trap. Konstantyno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manduha FC - Manchester Leopards 0:1

24e minuut.
Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gretzky. O`Neal raakt geblesseerd tijdens het duel. McKennitt komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gretzky heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
de Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rosario geeft de bal voor. Lamontagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alessandro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Konstantyno geeft een hoge lob. Inworp. McKennitt met de inworp. Beckmann rent richting de bal. Beckmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manduha FC 62%, Manchester Leopards 38%.
Manduha FC - Manchester Leopards 0:1

46e minuut.
McKennitt is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King probeert naar een medespeler te passen. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alessandro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Van der Mollen geeft een hoge lob. Inworp. Luther met een snelle inworp. Laforest is nu in balbezit. Laforest draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manduha FC 50%, Manchester Leopards 50%.
Manduha FC - Manchester Leopards 0:1