Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Kazer Wrathful Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dandenault is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dandenault zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Foster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - Wrathful Wolves 0:1

15e minuut.
Stuart rent richting de bal. Foucault rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuart. Stuart krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Simon geeft een lange en hoge pass. Spencer kopt de bal weg. Stuart heeft problemen om de bal te vangen. Foucault rent richting de bal. Foucault draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - Wrathful Wolves 0:2

20e minuut.
Djekanovic kan de bal niet met de borst controleren. Madden is nu in balbezit. Stuart maakt een afschuwelijke overtreding. Madden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Pesznecker passt de bal in één keer door. Ashworth rent richting de bal. Burnside rent richting de bal. Burnside haalt uit met een fantastische trap. Cochrane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hennessey met een sublieme pass. Burnside bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnside passt de bal in één keer door. Ashworth rent richting de bal. Ashworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Puljic rent richting de bal. Puljic geeft de bal voor. Klungelig pakt Davidson de bal. Foucault rent richting de bal. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pesznecker geeft de bal voor. Djekanovic rent richting de bal. Pesznecker onderschept slim de pass. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Hennessey speelt de bal door. Burnside is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hennessey zal de hoekschop nemen. Fitzpatrick springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brodeur probeert de bal met de borst te controleren. Burnside rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - Wrathful Wolves 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 44%, Wrathful Wolves 56%.
AFC Kazer - Wrathful Wolves 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Burnside de bal. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden met een sublieme pass. Dandenault rent richting de bal. Dandenault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Puljic probeert de bal met de borst te controleren. Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane met een sublieme pass. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault draait met de bal, schiet en ... Foster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dandenault passt de bal zonder na te denken. Djekanovic rent richting de bal. Djekanovic passt de bal met de wreef. Foucault rent richting de bal. Foucault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pesznecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesznecker probeert naar een medespeler te passen. Ashworth is nu in balbezit. Burnside is nu in balbezit. Burnside draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Kazer - Wrathful Wolves 2:2

86e minuut.
Madden rent richting de bal. Stuart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puljic rent richting de bal. Puljic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Djekanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth onderschept slim de pass. Ashworth passt de bal in één keer door. Burnside bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnside schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - Wrathful Wolves 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 38%, Wrathful Wolves 62%.
AFC Kazer - Wrathful Wolves 3:2