Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Expos Vacant 67s
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Wang heeft problemen om de bal te vangen. Hurne is nu in balbezit. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurne verovert de bal door een tackle van achteren. Hurne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunt is nu in balbezit. Hunt met een sublieme pass. Demanche rent richting de bal. Demanche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dixon is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
DiTullio verovert de bal door een tackle van achteren. DiTullio geeft een hoge lob. Daar is Djekanovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel. De Jong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Aucoin de bal. Aucoin met een sublieme pass. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peters is nu in balbezit. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt passt de bal in één keer door. Demanche rent richting de bal. Demanche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt passt de bal met de wreef. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche draait met de bal, schiet en ... Clayden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Expos - Vacant 67s 1:0

35e minuut.
Hurne speelt de bal door. Klungelig pakt Wang de bal. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche onderschept slim de pass. Demanche draait met de bal, schiet en ... Clayden bokst de bal weg.

41e minuut.
Wang is nu in balbezit. Hurne rent richting de bal. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap. De Jong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Expos - Vacant 67s 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Expos 50%, Vacant 67s 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Expos - Vacant 67s 1:1

62e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Expos - Vacant 67s 2:1

72e minuut.
Hunt onderschept slim de pass. Hunt passt de bal zonder na te denken. Ankiewicz geeft de bal voor. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Expos 51%, Vacant 67s 49%.
SC Expos - Vacant 67s 2:1