Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Ginger Nuts Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39316
Ginger Nuts The Comets
fifth Tactiek Comet22
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 10
65.8 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Renaud geeft een lange en hoge pass. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Bracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Comets 0:1

4e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Greenwood rent richting de bal. Wilkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilkin krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ponting is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi passt de bal in één keer door. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Bracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mihalcea speelt de bal door. Daar is Brain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud rent richting de bal. Renaud geeft een hoge lob. Panopoulos springt en kopt de bal. Bracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Leijer passt de bal zonder na te denken. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal met de wreef. Greenwood rent richting de bal. Greenwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Greenwood schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilkin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scuderi neemt de hoekschop. Panopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bauza speelt de bal door. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf passt de bal in één keer door. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kopacz kopt de bal weg. Moscholios is nu in balbezit. Scuderi met een sublieme pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ginger Nuts - The Comets 1:1

28e minuut.
Brain geeft een lange en hoge pass. Landulfo kopt de bal weg. Bauza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza geeft de bal voor. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea bokst de bal weg. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Comets 2:1

33e minuut.
Inworp. Brain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jastrzębski geeft de bal voor. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Filip passt de bal met de wreef. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... Bracken bokst de bal weg.

37e minuut.
Landulfo geeft een hoge lob. Scuderi kopt de bal weg. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel. Bracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ginger Nuts - The Comets 2:2

38e minuut.
Moscholios heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz is nu in balbezit. Stefanutto rent richting de bal. Moscholios onderschept slim de pass. Moscholios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 51%, The Comets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ginger Nuts - The Comets 2:2

46e minuut.
Simunic komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Moscholios verovert de bal door een tackle van achteren. Bauza is nu in balbezit. Bauza passt de bal met de wreef. Moscholios rent richting de bal. Moscholios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bauza is nu in balbezit. Leijer verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski onderschept slim de pass. Jastrzębski geeft de bal voor. Moscholios rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sekulovski kopt de bal weg. Daar is Bauza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brain verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi begaat een overtreding. Scuderi krijgt een gele kaart. Jastrzębski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simunic met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rose komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dorf speelt de bal door. Bauza rent richting de bal. Bauza passt de bal met de wreef. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Moscholios onderschept slim de pass. Stefanutto rent richting de bal. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf geeft een hoge lob. Filip verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Brain is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi geeft een hoge lob. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilkin rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose draait met de bal, schiet en ... Bracken bokst de bal weg.

76e minuut.
Stefanutto geeft een hoge lob. Sekulovski rent richting de bal. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Comets 2:3

78e minuut.
Leijer passt de bal zonder na te denken. Filip speelt de bal door. Scuderi kan de bal niet met de borst controleren. Dorf geeft de bal voor. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milagre geeft een lange en hoge pass. Filip kopt de bal weg. Jastrzębski probeert naar een medespeler te passen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Scuderi kopt de bal weg. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft een hoge lob. Panopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Bracken bokst de bal weg.

90e minuut.
Simunic is nu in balbezit. Krushkov onderschept slim de pass. Krushkov met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud geeft een lange en hoge pass. Bracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Comets 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 42%, The Comets 58%.
Ginger Nuts - The Comets 2:4