Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castlemaine Kings FC F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.8
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arnold met de inworp. Nikas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Arnold passt de bal met de wreef. Kriston is nu in balbezit. Kriston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 1:0

31e minuut.
Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin rent richting de bal. Goodwin passt de bal zonder na te denken. Boškovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Roman speelt de bal door. Kriston rent richting de bal. Bacak rent richting de bal. Kriston onderschept slim de pass. Kriston draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 1:1

40e minuut.
Ingall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collina komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Collina passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal met de wreef. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters onderschept slim de pass. Peters passt de bal in één keer door. Collina rent richting de bal. Collina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 70%, F.C. Pelagonia 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 1:1

48e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 2:1

49e minuut.
Fihaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collina rent richting de bal. Goodwin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collina raakt geblesseerd tijdens het duel. Collina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Panovski bokst de bal weg. Paal!

51e minuut.
Arnold met een snelle inworp. Collina is nu in balbezit. Nikas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirco de bal. Kriston rent richting de bal. Kriston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arnold kopt de bal weg. Garland probeert de bal aan de voet te houden. Kriston rent richting de bal. Kriston draait met de bal, schiet en ... Bacak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Garland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boškovski is nu in balbezit. Boškovski probeert naar een medespeler te passen. Kriston rent richting de bal. Kriston draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston passt de bal in één keer door. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski onderschept slim de pass. Boškovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 2:2

68e minuut.
Boškovski verovert de bal door een tackle van achteren. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland passt de bal in één keer door. Arnold rent richting de bal. Arnold schiet op doel. Munn bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Roman speelt de bal door. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston passt de bal met de wreef. Boškovski rent richting de bal. Boškovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 57%, F.C. Pelagonia 43%.
Castlemaine Kings FC - F.C. Pelagonia 2:3