Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cats wollongong united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Zhang schiet op doel. Onoforo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gunning kopt de bal weg. Zhang rent richting de bal. Zhang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - wollongong united 1:0

10e minuut.
Steele is nu in balbezit. Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Klee met een sublieme pass. Zhang heeft problemen om de bal te vangen. Zhang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - wollongong united 2:0

24e minuut.
Inworp. Black zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele is nu in balbezit. Steele draait met de bal, schiet en ... Renaud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lowe geeft de bal voor. Inworp. Black met de inworp. Steele is nu in balbezit. Steele geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Morris verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. White met de inworp. Klee is nu in balbezit. Klee geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bellingham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hopkins met een snelle inworp. Steele kan de bal niet met de borst controleren. Steele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 57%, wollongong united 43%.
United Cats - wollongong united 2:0

47e minuut.
Onoforo rent richting de bal. Onoforo passt de bal zonder na te denken. Gunning heeft problemen om de bal te vangen. Zhang rent richting de bal. Zhang schiet op doel. Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black met een sublieme pass. Renaud is nu in balbezit. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel. Langdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kirk verovert de bal door een tackle van achteren. Kirk passt de bal zonder na te denken. Da Costa is nu in balbezit. Steele onderschept slim de pass. Steele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dastey geeft een lange en hoge pass. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunning verovert de bal door een tackle van achteren. Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Klee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 55%, wollongong united 45%.
United Cats - wollongong united 2:0