Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Strikers Axyphilite FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Haugland is nu in balbezit. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Laybutt met een sublieme pass. Haugland is nu in balbezit. Haugland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt rent richting de bal. Hunt haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Haugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maninga verovert de bal door een tackle van achteren. Maninga probeert naar een medespeler te passen. Widera is nu in balbezit. Widera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Axyphilite FC 1:0

15e minuut.
Haugland passt de bal met de wreef. Laybutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt passt de bal in één keer door. Ingall is nu in balbezit. Ingall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rough Strikers - Axyphilite FC 1:1

26e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal in één keer door. Hunt is nu in balbezit. Hunt draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster probeert naar een medespeler te passen. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Axyphilite FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 55%, Axyphilite FC 45%.
Rough Strikers - Axyphilite FC 2:1

48e minuut.
Laybutt probeert naar een medespeler te passen. Ingall rent richting de bal. Ingall passt de bal zonder na te denken. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rough Strikers - Axyphilite FC 2:2

49e minuut.
Widera met een sublieme pass. Klungelig pakt Hunt de bal. Hunt passt de bal in één keer door. Haugland is nu in balbezit. Haugland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Axyphilite FC 2:3

59e minuut.
Despotovski speelt de bal door. North rent richting de bal. Met opzet legt Pottier zijn tegenspeler op de grond. Pottier krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Brabham rent richting de bal. Brabham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aloisi de bal. Widera rent richting de bal. Widera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maninga verovert de bal door een tackle van achteren. Maninga passt de bal met de wreef. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt is nu in balbezit. Hunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 48%, Axyphilite FC 52%.
Rough Strikers - Axyphilite FC 2:3