Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balotelli-Tubbies Chunky Monkey Town
433 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lia rent richting de bal. Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis geeft een hoge lob. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Douglas met een harde bal richting middenveld. Ngata is nu in balbezit. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haliti met een snelle inworp. Osman is nu in balbezit. Osman probeert naar een medespeler te passen. Spencer rent richting de bal. Spencer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Nohra rent richting de bal. Nohra passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Neal is nu in balbezit. Neal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Osman onderschept slim de pass. Osman passt de bal met de wreef. Irizarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 55%, Chunky Monkey Town 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balotelli-Tubbies - Chunky Monkey Town 0:0

49e minuut.
Fisher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poutakidis met de inworp. Batty rent richting de bal. Batty geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Crews de bal. Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Spencer verovert de bal door een tackle van achteren. Crews rent richting de bal. Crews haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Poutakidis is nu in balbezit. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis begaat een overtreding. Poutakidis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Irizarry rent richting de bal. Irizarry geeft de bal voor. Haliti rent richting de bal. Haliti geeft de bal voor. Spencer kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Haliti heeft problemen om de bal te vangen. Batty onderschept slim de pass. Batty met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 46%, Chunky Monkey Town 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balotelli-Tubbies - Chunky Monkey Town 0:0