Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Ashby Town SC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotte geeft een hoge lob. Macallister kopt de bal weg. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Singleton geeft een lange en hoge pass. Caruso kopt de bal weg. Lane is nu in balbezit. Lane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Richardson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis passt de bal in één keer door. Pantelidis probeert de bal aan de voet te houden. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fleming met een sublieme pass. Macallister bereikt de bal nog maar net als eerste. Macallister probeert naar een medespeler te passen. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Singleton trapt de bal weg van het doel. Fleming kopt de bal weg. Newhill speelt de bal door. Lane rent richting de bal. Lane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 50%, Ashby Town SC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victorious Secret - Ashby Town SC 0:0

46e minuut.
Macallister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane verovert de bal door een tackle van achteren. Lane passt de bal met de wreef. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Ashby Town SC 0:1

50e minuut.
Cotte onderschept slim de pass. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Ashby Town SC 0:2

58e minuut.
Nwagazi is nu in balbezit. Nwagazi geeft de bal voor. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane verovert de bal door een tackle van achteren. Lane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Richardson met een sublieme pass. Naven rent richting de bal. Naven speelt de bal door. Perosh is nu in balbezit. Perosh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Newhill speelt de bal door. Fleming is nu in balbezit. Fleming met een sublieme pass. Macallister heeft problemen om de bal te vangen. Macallister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Newhill is nu in balbezit. Newhill geeft een hoge lob. Lane is nu in balbezit. Lane draait met de bal, schiet en ... Singleton probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 46%, Ashby Town SC 54%.
Victorious Secret - Ashby Town SC 0:2