Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchester yanited FC Makaveli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Nelson geeft de bal voor. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell speelt de bal door. Fanning rent richting de bal. Fanning haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bishop onderschept slim de pass. Bishop speelt de bal door. Crowe rent richting de bal. Sevin onderschept slim de pass. Sevin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Skaife heeft problemen om de bal te vangen. Morris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skaife. Skaife krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bishop onderschept slim de pass. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop speelt de bal door. Klungelig pakt Sevin de bal. Sevin draait met de bal, schiet en ... Horsley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe begaat een overtreding. Mundy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McCormick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rex probeert de bal met de borst te controleren. Grant is nu in balbezit. Grant geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 52%, FC Makaveli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchester yanited - FC Makaveli 0:0

51e minuut.
Bishop rent richting de bal. Bishop passt de bal met de wreef. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos is nu in balbezit. Koutsoukos haalt uit met een fantastische trap. Hay bokst de bal weg.

52e minuut.
Crowe kan de bal niet met de borst controleren. McCormick rent richting de bal. Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fanning de bal. Bishop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bishop krijgt een gele kaart. Fanning is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crowe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Skaife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsoukos onderschept slim de pass. Koutsoukos speelt de bal door. Fanning rent richting de bal. Fanning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koutsoukos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mori de bal onder controle te krijgen. Fanning rent richting de bal. Fanning haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 50%, FC Makaveli 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchester yanited - FC Makaveli 0:0