Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alice Springs United Real JB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterjovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sterjovski probeert naar een medespeler te passen. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bulloch heeft problemen om de bal te vangen. Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingley passt de bal zonder na te denken. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bingley passt de bal zonder na te denken. Matassa rent richting de bal. Matassa met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Steeden de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Newhill rent richting de bal. Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Newhill moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Newhill schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 53%, Real JB 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alice Springs United - Real JB 0:0

51e minuut.
Bulloch rent richting de bal. Bingley onderschept slim de pass. Vieri rent richting de bal. Bingley onderschept slim de pass. Bingley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Brock speelt de bal door. Matassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng met een sublieme pass. Bingley rent richting de bal. Bingley schiet op doel. Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lozanovski passt de bal met de wreef. Bulloch heeft problemen om de bal te vangen. Bingley rent richting de bal. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Bingley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 57%, Real JB 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alice Springs United - Real JB 0:0