Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florey United UNSW
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Eagleton met een sublieme pass. Valentine rent richting de bal. Lynch rent richting de bal. Valentine rent richting de bal. Valentine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Harries met een snelle inworp. Valentine is nu in balbezit. Valentine passt de bal zonder na te denken. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lynch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florey United - UNSW 0:1

16e minuut.
Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey rent richting de bal. Met opzet legt Brain zijn tegenspeler op de grond. Brain krijgt een gele kaart.

18e minuut.
O`Donoghue heeft problemen om de bal te vangen. Brain is nu in balbezit. Brain passt de bal zonder na te denken. Majurovski is nu in balbezit. Majurovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brain is nu in balbezit. Majurovski heeft problemen om de bal te vangen. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Newcombe heeft problemen om de bal te vangen. Eagleton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Newcombe. Newcombe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florey United 50%, UNSW 50%.
Florey United - UNSW 0:1

56e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft de bal voor. Klungelig pakt Storey de bal. Brain rent richting de bal. Brain draait met de bal, schiet en ... Laybutt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Majurovski is nu in balbezit. Majurovski passt de bal zonder na te denken. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain haalt uit met een fantastische trap. Laybutt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florey United - UNSW 1:1

69e minuut.
Klungelig pakt O`Donoghue de bal. Majurovski is nu in balbezit. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florey United 44%, UNSW 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florey United - UNSW 1:1