Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Glory Darwen FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Lopez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scarparaolo de bal. Klenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - Darwen FC 1:0

14e minuut.
Ferguson speelt de bal door. Kingdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beltrame krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kingdon verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez begaat een overtreding. Ferguson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferguson kan niet meer verder spelen. Vieri komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Fitzgerald geeft een lange en hoge pass. Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal zonder na te denken. Klenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - Darwen FC 2:0

30e minuut.
Lopez rent richting de bal. Vieri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopez. Vieri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vieri kan niet meer verder spelen. Douglas komt het veld opgelopen. Galekovic met een snel genomen vrije trap. Galan is nu in balbezit. Baser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beltrame neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Agius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Glory 49%, Darwen FC 51%.
Spectacular Glory - Darwen FC 2:0

46e minuut.
Douglas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seaman komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dihm met een sublieme pass. Galan rent richting de bal. Beltrame rent richting de bal. Beltrame draait met de bal, schiet en ... Agius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - Darwen FC 2:1

66e minuut.
Klenkoski is nu in balbezit. Seaman onderschept slim de pass. Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. Klenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Beltrame is nu in balbezit. Dihm verovert de bal door een tackle van achteren. Dihm speelt de bal door. Klenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - Darwen FC 3:1

81e minuut.
Morley geeft een lange en hoge pass. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdon rent richting de bal. Seaman onderschept slim de pass. Seaman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdon onderschept slim de pass. Kingdon passt de bal in één keer door. Klenkoski rent richting de bal. Klenkoski schiet op doel. Houston bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Glory 38%, Darwen FC 62%.
Spectacular Glory - Darwen FC 3:1