Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Specials OBB
352 Diamonds Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Biegun passt de bal zonder na te denken. Casillo rent richting de bal. Casillo geeft een lange en hoge pass. Biegun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 1:0

12e minuut.
Forrester speelt de bal door. Biegun is nu in balbezit. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun onderschept slim de pass. Biegun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Smith passt de bal in één keer door. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert speelt de bal door. Biegun rent richting de bal. Biegun haalt uit met een fantastische trap. MacPhedron bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cuthbert met een sublieme pass. Daar is Biegun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacTavish rent richting de bal. Biegun verovert de bal door een tackle van achteren. Biegun geeft de bal voor. MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 2:0

21e minuut.
Daar is Andrews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegun rent richting de bal. Biegun passt de bal zonder na te denken. Daar is Cuthbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuthbert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
MacPhedron met een harde bal richting middenveld. Storeide kopt de bal weg. Klungelig pakt MacLaren de bal. Biegun rent richting de bal. Biegun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
MacPhedron met een harde bal richting middenveld. Cuthbert kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrews de bal. Biegun is nu in balbezit. Biegun geeft een hoge lob. MacPhedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley passt de bal in één keer door. MacConnell rent richting de bal. MacConnell met een sublieme pass. McBride is nu in balbezit. Fenouillère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 2:1

31e minuut.
Porter is nu in balbezit. Casillo begaat een overtreding. Porter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunbar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McBride springt en kopt de bal. Fenouillère werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Biegun geeft de bal voor. Dunbar heeft problemen om de bal te vangen. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 39%, OBB 61%.
The Specials - OBB 3:1

46e minuut.
Balboa Osa komt het veld opgelopen. McEwan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Smith speelt de bal door. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert speelt de bal door. Biegun is nu in balbezit. Biegun haalt uit met een fantastische trap. Paal! MacPhedron bokst de bal weg.

50e minuut.
MacLaren geeft de bal voor. Baccetti is nu in balbezit. Baccetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Biegun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegun schiet op doel. MacPhedron bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Pleavă geeft een hoge lob. Biegun kopt de bal weg. MacTavish heeft problemen om de bal te vangen. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 4:1

56e minuut.
Klungelig pakt MacTavish de bal. Barón is nu in balbezit. Barón passt de bal in één keer door. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fenouillère trapt de bal weg van het doel. Barón geeft een lange en hoge pass. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baccetti passt de bal met de wreef. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaren geeft een lange en hoge pass. Baccetti is nu in balbezit. McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan draait met de bal, schiet en ... Fenouillère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yardley neemt de hoekschop. MacConnell springt en kopt de bal. Fenouillère maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Casillo probeert naar een medespeler te passen. Biegun is nu in balbezit. Klungelig pakt Smith de bal. Biegun is nu in balbezit. Biegun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Balboa Osa met de inworp. Smith geeft een lange en hoge pass. Biegun is nu in balbezit. Biegun draait met de bal, schiet en ... MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 5:1

81e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft de bal voor. Andrews heeft problemen om de bal te vangen. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Storeide probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Storeide verovert de bal door een tackle van achteren. Storeide geeft de bal voor. Biegun kopt de bal weg. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 25%, OBB 75%.
The Specials - OBB 5:1