Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darkside Cowboys The Specials
David Tactiek ThreeFiveTwo
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Stefano is nu in balbezit. Działo onderschept slim de pass. Działo met een sublieme pass. Klungelig pakt Murie de bal. Murie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 1:0

33e minuut.
Murie verovert de bal door een tackle van achteren. Casillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murie verovert de bal door een tackle van achteren. Murie draait met de bal, schiet en ... Fenouillère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 29%, The Specials 71%.
Darkside Cowboys - The Specials 2:0

50e minuut.
MacLucas geeft een lange en hoge pass. Murie kopt de bal weg. MacMurchy geeft een hoge lob. Stefano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 3:0

56e minuut.
Inworp. MacMurchy met de inworp. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond geeft een hoge lob. Stefano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elder komt het veld opgelopen. Storeide komt het veld opgelopen. Rehermann komt het veld opgelopen. Mạnh Hùng komt het veld opgelopen. Rampillon komt het veld opgelopen. Drummond zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurchy geeft een lange en hoge pass. Stefano maakt een snoekduik en kopt de bal. Fenouillère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap. Fenouillère maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Smith de bal. MacCririe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCririe passt de bal zonder na te denken. Stefano is nu in balbezit. Stefano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 4:0

71e minuut.
Ronald rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 4:1

75e minuut.
Cowan is nu in balbezit. Cowan geeft een hoge lob. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 5:1

83e minuut.
Stefano rent richting de bal. Pleavă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stefano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Murie neemt zijn aanloop. Fenouillère werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - The Specials 6:1

86e minuut.
Działo rent richting de bal. Działo geeft een lange en hoge pass. Daar is MacLucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Rosocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 28%, The Specials 72%.
Darkside Cowboys - The Specials 6:1