Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zman Rejets Gaelic Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Rankin is nu in balbezit. MacDonald rent richting de bal. MacDonald passt de bal met de wreef. Cowie is nu in balbezit. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cockburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cockburn speelt de bal door. McVeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie rent richting de bal. Currie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cowie rent richting de bal. Cockburn verovert de bal door een tackle van achteren. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald draait met de bal, schiet en ... MacLehose werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zman Rejets - Gaelic Eagles 0:1

35e minuut.
MacLeod passt de bal zonder na te denken. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald passt de bal met de wreef. Cowie rent richting de bal. Cowie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
McVeigh probeert de bal met de borst te controleren. Cowie is nu in balbezit. MacDonald rent richting de bal. MacDonald draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Macrae de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zman Rejets - Gaelic Eagles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zman Rejets 46%, Gaelic Eagles 54%.
Zman Rejets - Gaelic Eagles 0:2

51e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Macrae bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie verovert de bal door een tackle van achteren. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
McVeigh geeft een hoge lob. Inworp. Craig met een snelle inworp. MacDonald is nu in balbezit. MacDonald geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zman Rejets 34%, Gaelic Eagles 66%.
Zman Rejets - Gaelic Eagles 0:2