Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Helmets Loco Archers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Begbie kan de bal niet met de borst controleren. Pearson onderschept slim de pass. Pearson probeert naar een medespeler te passen. Forrest is nu in balbezit. Forrest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Carlyle geeft een lange en hoge pass. Daar is Geddes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes onderschept slim de pass. Geddes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arthur probeert de bal aan de voet te houden. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arthur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 51%, Loco Archers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Helmets - Loco Archers 0:0

49e minuut.
Morgan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hart de bal. Hart met een sublieme pass. Low is nu in balbezit. Low draait met de bal, schiet en ... Stalker bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Malcolmson trapt de bal weg. Low probeert naar een medespeler te passen. Hannah heeft problemen om de bal te vangen. Geddes rent richting de bal. Geddes haalt uit met een fantastische trap. Stalker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Swankie rent richting de bal. Swankie passt de bal met de wreef. May is nu in balbezit. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 36%, Loco Archers 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Helmets - Loco Archers 0:0