Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TA95 Golden Assassins
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
McAvennie rent richting de bal. Inworp. McAvennie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McVicar is nu in balbezit. McVicar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
MacKail bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar onderschept slim de pass. McVicar passt de bal met de wreef. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TA95 39%, Golden Assassins 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TA95 - Golden Assassins 0:0

50e minuut.
McVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar passt de bal zonder na te denken. Carnegie heeft problemen om de bal te vangen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dickson geeft een lange en hoge pass. Hannah rent richting de bal. Hannah met een sublieme pass. McVicar rent richting de bal. McVicar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dickson met een sublieme pass. MacKail is nu in balbezit. MacKail passt de bal met de wreef. Knox rent richting de bal. Knox draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hannah met een snelle inworp. Main is nu in balbezit. McVicar onderschept slim de pass. McVicar geeft een lange en hoge pass. Paton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
McLean verovert de bal door een tackle van achteren. Clergy geeft de bal voor. Morgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacPhee rent richting de bal. MacPhee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - Golden Assassins 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TA95 36%, Golden Assassins 64%.
TA95 - Golden Assassins 0:1