Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: Grisone
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 79999
Real Termini Pavoniana
Nespresso Tactiek R.Term1 giu24
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
73.7 gemiddelde waardering 74.2
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Melas met een sublieme pass. Plutino is nu in balbezit. Vəlimətov geeft de bal voor. Melas rent richting de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap. Vohánka bokst de bal weg.

10e minuut.
Malheiros controleert de bal met de borst. Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripi passt de bal in één keer door. Melas rent richting de bal. Melas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Malheiros verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiros met een sublieme pass. Grilli is nu in balbezit. Grilli schiet op doel. Szénási werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gismondi heeft problemen om de bal te vangen. Grilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov schiet op doel. Szénási kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Stadler geeft een lange en hoge pass. Plutino is nu in balbezit. Hubner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hubner krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vəlimətov kopt de bal weg. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu geeft een lange en hoge pass. Melas is nu in balbezit. Melas schiet op doel. Vohánka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Pavoniana 1:0

37e minuut.
Vəlimətov met een sublieme pass. Malheiros geeft een lange en hoge pass. Genestreti is nu in balbezit. Genestreti haalt uit met een fantastische trap. Szénási maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Grilli is nu in balbezit. Grilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Termini - Pavoniana 1:1

38e minuut.
Hubner met een sublieme pass. Məlikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soria. Soria krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Məlikov geeft de bal voor. Genestreti kopt de bal weg. Grilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Termini 49%, Pavoniana 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Termini - Pavoniana 1:1

48e minuut.
Nichişor speelt de bal door. Grilli rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nichişor neemt de hoekschop. Grilli krijgt zijn hoofd ertegen. Szénási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Pavoniana 1:2

52e minuut.
Obositu is nu in balbezit. Obositu geeft een hoge lob. Melas kopt de bal weg. Plutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vəlimətov rent richting de bal. Nichişor probeert naar een medespeler te passen. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov haalt uit met een fantastische trap. Szénási werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Pavoniana 1:3

61e minuut.
Pennese verovert de bal door een tackle van achteren. Mamet rent richting de bal. Mamet geeft een hoge lob. Məlikov kopt de bal weg. Grilli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hubner geeft een hoge lob. Stadler kopt de bal weg. Dzerviņš heeft problemen om de bal te vangen. Grilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Subia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mamet geeft de bal voor. Grilli kopt de bal weg. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ... Szénási maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Pavoniana 1:4

72e minuut.
Hubner onderschept slim de pass. Vəlimətov rent richting de bal. Vəlimətov probeert naar een medespeler te passen. Plutino rent richting de bal. Plutino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vəlimətov met de inworp. Obositu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nichişor. Nichişor krijgt een gele kaart. Obositu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Obositu kan niet meer verder spelen. Faya komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tripi is nu in balbezit. Tripi geeft de bal voor. Plutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutino schiet op doel. Vohánka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Pavoniana 2:4

83e minuut.
Linnankoski is nu in balbezit. Linnankoski geeft een hoge lob. Daar is Atlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subia verovert de bal door een tackle van achteren. Subia schiet op doel. Szénási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Termini 53%, Pavoniana 47%.
Real Termini - Pavoniana 2:4