Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: U.C. BOREALE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32387
U.C. BOREALE * S.J. Ancestral *
NT52w2vCS Tactiek 3313 pilliposom
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
73.1 gemiddelde waardering 76.5
formidable Schieten incredible
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Zioło kopt de bal weg. Szegletes geeft een lange en hoge pass. Ibisz kopt de bal weg. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 0:1

11e minuut.
Keseciler passt de bal met de wreef. Ferretto is nu in balbezit. Szegletes verovert de bal door een tackle van achteren. Szegletes geeft een hoge lob. Ibisz springt en kopt de bal. Fumagalli bokst de bal weg.

27e minuut.
Zioło probeert naar een medespeler te passen. Laszczyk rent richting de bal. Laszczyk passt de bal in één keer door. Tudorache is nu in balbezit. Szeliga rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Potrzebny kopt de bal weg. Daar is Durok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durok geeft een lange en hoge pass. Ibisz kopt de bal weg. Szeliga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Laszczyk geeft een hoge lob. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Okur geeft een lange en hoge pass. Szeliga rent richting de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 59%, * S.J. Ancestral * 41%.
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 0:1

50e minuut.
Getiren geeft een hoge lob. Szeliga rent richting de bal. Met opzet legt Sosa zijn tegenspeler op de grond. Sosa krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Conte Allegro is nu in balbezit. Conte Allegro geeft een hoge lob. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Yaqubov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 1:1

66e minuut.
Szegletes geeft de bal voor. Szeliga kopt de bal weg. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel. Fumagalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 1:2

69e minuut.
Ibisz is nu in balbezit. Ibisz passt de bal in één keer door. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes geeft een hoge lob. Ibisz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Cucucuetu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pekcan is nu in balbezit. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Zioło onderschept slim de pass. Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cucucuetu is nu in balbezit. Pekcan onderschept slim de pass. Pekcan geeft de bal voor. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaqubov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 2:2

90e minuut.
Enache is nu in balbezit. Conte Allegro verovert de bal door een tackle van achteren. Conte Allegro met een sublieme pass. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 46%, * S.J. Ancestral * 54%.
U.C. BOREALE - * S.J. Ancestral * 3:2