Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Divino Amore Gymnastics Naples
alka2bis Tactiek WC Champion def2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.2 gemiddelde waardering 72.7
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Canales probeert de bal aan de voet te houden. Billy rent richting de bal. Evers verovert de bal door een tackle van achteren. Evers haalt uit met een fantastische trap. Berlea bokst de bal weg.

4e minuut.
Ledig kopt de bal weg. Casacuberta heeft problemen om de bal te vangen. Casacuberta probeert naar een medespeler te passen. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mlejnek passt de bal in één keer door. Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta speelt de bal door. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biniaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Doles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - Gymnastics Naples 0:1

16e minuut.
Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta geeft de bal voor. Mendoza kan de bal niet met de borst controleren. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vólent neemt de hoekschop. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Roiz rent richting de bal. Quang Tú onderschept slim de pass. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Formiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Formiga geeft de bal voor. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tú schiet op doel. Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Ledig met een sublieme pass. Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrówka rent richting de bal. Mrówka geeft de bal voor. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent geeft een lange en hoge pass. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Formiga verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri met een sublieme pass. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers draait met de bal, schiet en ... Billy probeert de bal aan de voet te houden. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berlea niet meer kan verder spelen. Sattori komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Mrówka de bal onder controle te krijgen. Mlejnek rent richting de bal. Met opzet legt Roiz zijn tegenspeler op de grond. Roiz krijgt een gele kaart. Mlejnek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quang Tú neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 53%, Gymnastics Naples 47%.
A.C. Divino Amore - Gymnastics Naples 0:1

46e minuut.
Formiga is nu in balbezit. Formiga geeft een hoge lob. Medina speelt de bal door. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Evers is nu in balbezit. Evers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sattori met een harde bal richting middenveld. Podobiński kopt de bal weg. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ambrozik passt de bal met de wreef. Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podobiński. Podobiński krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Doles met een sublieme pass. Megyeri kopt de bal weg. Daar is Formiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik draait met de bal, schiet en ... Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ivin onderschept slim de pass. Ledig verovert de bal door een tackle van achteren. Ledig geeft een lange en hoge pass. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vólent zal de hoekschop nemen. Quang Tú maakt een snoekduik en kopt de bal. Doles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - Gymnastics Naples 0:2

57e minuut.
Formiga onderschept slim de pass. Pérez met een sublieme pass. Casacuberta speelt de bal door. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta geeft de bal voor. Daar is Megyeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mlejnek rent richting de bal. Megyeri speelt de bal door. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent geeft een hoge lob. Mlejnek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta geeft de bal voor. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú draait met de bal, schiet en ... Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - Gymnastics Naples 0:3

64e minuut.
Marín komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mlejnek passt de bal in één keer door. Marín is nu in balbezit. Mrówka is nu in balbezit. Marín onderschept slim de pass. Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Marín passt de bal zonder na te denken. Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta passt de bal zonder na te denken. Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 67%, Gymnastics Naples 33%.
A.C. Divino Amore - Gymnastics Naples 0:3