Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: IL QUADRATONE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24243
Navigli UTD rovattila
4v12 altissimo Tactiek 220324
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
70.8 gemiddelde waardering 66.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Novazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novazzi passt de bal zonder na te denken. Positano rent richting de bal. Positano haalt uit met een fantastische trap. Kościuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Positano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kempa. Positano raakt geblesseerd tijdens het duel. Fryges zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karleuša springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Positano rent richting de bal. Positano haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - rovattila 1:0

30e minuut.
Yazmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Martiradonna rent richting de bal. Martiradonna passt de bal zonder na te denken. Novazzi rent richting de bal. Novazzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pietro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Novazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościuk de bal. Positano is nu in balbezit. Positano haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kościuk speelt de bal door. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Navigli UTD - rovattila 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 46%, rovattila 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Navigli UTD - rovattila 1:1

46e minuut.
Kempa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fedorca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Novazzi met de inworp. Fryges rent richting de bal. Fryges geeft de bal voor. Karleuša springt en kopt de bal. Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Montis rent richting de bal. Ponziano onderschept slim de pass. Ponziano met een sublieme pass. Karleuša rent richting de bal. Karleuša haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Dacourt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pignone del Carretto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Karleuša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krečo komt het veld opgelopen. Fryges zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Positano rent richting de bal. Positano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Talenciak is nu in balbezit. Talenciak passt de bal in één keer door. Luburić rent richting de bal. Luburić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - rovattila 1:2

77e minuut.
Yazmacı met een sublieme pass. Positano is nu in balbezit. Positano passt de bal met de wreef. Krečo is nu in balbezit. Krečo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mowlik controleert de bal met de borst. Yazmacı is nu in balbezit. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - rovattila 1:3

89e minuut.
Martiradonna passt de bal met de wreef. Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çekirdek. Çekirdek krijgt een gele kaart. Positano raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krečo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montis verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 48%, rovattila 52%.
Navigli UTD - rovattila 1:3