Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi uominietopi
Makarena 1.4 Tactiek CINQUE 5
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
72.5 gemiddelde waardering 66.5
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Rubint passt de bal zonder na te denken. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo passt de bal met de wreef. Braicovich is nu in balbezit. Kohut verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 1:0

10e minuut.
Rubint probeert naar een medespeler te passen. Krechel rent richting de bal. Krechel speelt de bal door. Clements is nu in balbezit. Clements draait met de bal, schiet en ... Kınık bokst de bal weg.

15e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubint zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vermaelen geeft een hoge lob. Marks maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almeida heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vermaelen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marks springt en kopt de bal. Almeida probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DonPepponi - uominietopi 1:1

22e minuut.
Burgos Carrasco passt de bal met de wreef. Kohut rent richting de bal. Anzuberro begaat een overtreding. Anzuberro krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Spitti met de inworp. Rępał speelt de bal door. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut schiet op doel. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 2:1

40e minuut.
Chifeac geeft een lange en hoge pass. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut schiet op doel. Kollu probeert de bal aan de voet te houden. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... Paal! Lalciu heeft problemen om de bal te vangen. Bastías is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 3:1

41e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías passt de bal zonder na te denken. Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifeac geeft een lange en hoge pass. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut verovert de bal door een tackle van achteren. Kohut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 50%, uominietopi 50%.
DonPepponi - uominietopi 4:1

48e minuut.
Anzuberro rent richting de bal. Anzuberro passt de bal in één keer door. Drywa rent richting de bal. Kohut onderschept slim de pass. Kohut haalt uit met een fantastische trap. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alejo onderschept slim de pass. Alejo met een sublieme pass. Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kohut is nu in balbezit. Kohut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 5:1

60e minuut.
Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco passt de bal zonder na te denken. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een lange en hoge pass. Kohut maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Clements heeft problemen om de bal te vangen. Retlewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clements is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubint zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen passt de bal zonder na te denken. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Drywa speelt de bal door. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 6:1

72e minuut.
Alejo onderschept slim de pass. Braicovich onderschept slim de pass. Braicovich speelt de bal door. Clements rent richting de bal. Clements haalt uit met een fantastische trap. Kınık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 6:2

85e minuut.
Rępał speelt de bal door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut is nu in balbezit. Kohut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Drywa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rubint de bal. Rubint speelt de bal door. Marks rent richting de bal. Marks haalt uit met een fantastische trap. Kınık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Alejo geeft een lange en hoge pass. Kollu kopt de bal weg. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 43%, uominietopi 57%.
DonPepponi - uominietopi 6:2