Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: slide Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13128
slide Tributario
4312sn Tactiek amerina
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
57.6 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Muda kopt de bal weg. Daar is Della Giovampaola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 1:0

6e minuut.
Muda kopt de bal weg. Hocaoğlu speelt de bal door. Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een hoge lob. Muda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beştea met de inworp. Kotász geeft de bal voor. Della Giovampaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda onderschept slim de pass. Muda draait met de bal, schiet en ... Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Beştea met een snelle inworp. Kotász is nu in balbezit. Kotász geeft een lange en hoge pass. Muda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 2:0

29e minuut.
Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak geeft een hoge lob. Maftei kopt de bal weg. Pabiański heeft problemen om de bal te vangen. Fininho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 3:0

32e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft een hoge lob. Fininho rent richting de bal. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fininho passt de bal met de wreef. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft de bal voor. Klungelig pakt Fininho de bal. Fininho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Daar is Merlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fininho rent richting de bal. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 4:0

43e minuut.
Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fininho rent richting de bal. Fininho geeft een lange en hoge pass. Muda springt en kopt de bal. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 5:0

45e minuut.
Della Giovampaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves onderschept slim de pass. Chaves passt de bal in één keer door. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slide 19%, Tributario 81%.
slide - Tributario 5:0

46e minuut.
Marziliano komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Koszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei onderschept slim de pass. Maftei met een sublieme pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hocaoğlu geeft een hoge lob. Fininho kopt de bal weg. Klungelig pakt Muda de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 6:0

53e minuut.
Kasperek passt de bal met de wreef. Merlo rent richting de bal. Fininho is nu in balbezit. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 7:0

58e minuut.
Doeltrap. Bealli komt het veld opgelopen. Dineţ komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fininho is nu in balbezit. Fininho geeft een lange en hoge pass. Muda kopt de bal weg. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Lent met een harde bal richting middenveld. Fininho rent richting de bal. Fininho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Fininho rent richting de bal. Klungelig pakt Fininho de bal. Fininho geeft de bal voor. Muda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 8:0

62e minuut.
Avola komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Dragojević. Goede buitenspelval van de verdediging. Sârgu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho speelt de bal door. Avola bereikt de bal nog maar net als eerste. Avola haalt uit met een fantastische trap. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 9:0

74e minuut.
Fininho passt de bal zonder na te denken. Kotász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotász passt de bal met de wreef. Avola rent richting de bal. Avola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Della Giovampaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Avola rent richting de bal. Avola haalt uit met een fantastische trap. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Merlo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 10:0

78e minuut.
Marziliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho rent richting de bal. Fininho passt de bal in één keer door. Avola is nu in balbezit. Avola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kotász verovert de bal door een tackle van achteren. Kotász geeft een lange en hoge pass. Fininho is nu in balbezit. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 11:0

81e minuut.
Kotász is nu in balbezit. Fininho is nu in balbezit. Fininho probeert naar een medespeler te passen. Avola rent richting de bal. Avola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merlo is nu in balbezit. Fininho verovert de bal door een tackle van achteren. Fininho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 12:0

83e minuut.
Fininho speelt de bal door. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Sârgu passt de bal in één keer door. Hocaoğlu geeft een hoge lob. Avola krijgt zijn hoofd ertegen. Lent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Lent speelt de bal door. Merlo controleert de bal met de borst. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
Della Giovampaola geeft een lange en hoge pass. Kotász kopt de bal weg. Avola rent richting de bal. Avola haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Tributario 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slide 21%, Tributario 79%.
slide - Tributario 13:0