Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Sove Utd Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25189
Sove Utd CatonaBeach
Crix-Dx-4312-DA Tactiek 442 bis
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Wilkoszewski geeft een hoge lob. Seyirten rent richting de bal. Gomez begaat een overtreding. Gomez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Berlingiere passt de bal zonder na te denken. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Seyirten rent richting de bal. Seyirten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - CatonaBeach 0:1

24e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski begaat een overtreding. Wilkoszewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Csóka geeft de bal voor. Inworp. Nikody met de inworp. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gašparík is nu in balbezit. Levy onderschept slim de pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoleoni onderschept slim de pass. Napoleoni speelt de bal door. Daar is Berlingiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingiere draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyirten rent richting de bal. Seyirten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - CatonaBeach 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 46%, CatonaBeach 54%.
Sove Utd - CatonaBeach 0:2

54e minuut.
Alecci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siontis kopt de bal weg. Klungelig pakt Istoc de bal. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy probeert naar een medespeler te passen. Nikody rent richting de bal. Nikody draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rus de bal. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeş komt het veld opgelopen. Uzal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski passt de bal zonder na te denken. Ivaldo probeert de bal aan de voet te houden. Uzal is nu in balbezit. Uzal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 51%, CatonaBeach 49%.
Sove Utd - CatonaBeach 0:2