Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Gaetano Scirea
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50010
SCSA Juventude F.C. La Disperata
532Classic Tactiek A3
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
68.5 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Rizzari kopt de bal weg. Tabu is nu in balbezit. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap. Sanguineti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 1:0

6e minuut.
Mányoki speelt de bal door. Giurato rent richting de bal. Giurato geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel. Sanguineti bokst de bal weg.

9e minuut.
Sanguineti speelt de bal door. Mányoki kopt de bal weg. Giurato is nu in balbezit. Giurato geeft de bal voor. Marianini maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanguineti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Giurato passt de bal zonder na te denken. Mányoki met een sublieme pass. Tabu rent richting de bal. Tabu geeft de bal voor. Năstăsescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Burdello probeert de bal met de borst te controleren. Venditti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdello. Burdello krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Marianini rent richting de bal. Scicolone rent richting de bal. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Sanguineti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 2:0

26e minuut.
Mányoki onderschept slim de pass. Mányoki geeft een hoge lob. Marianini is nu in balbezit. Marianini draait met de bal, schiet en ... Sanguineti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Venditti verovert de bal door een tackle van achteren. Pulcino verovert de bal door een tackle van achteren. Pulcino speelt de bal door. Oral rent richting de bal. Oral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koraček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino met een sublieme pass. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Andrusch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 2:1

37e minuut.
Liucvaikis onderschept slim de pass. Mányoki geeft een hoge lob. Liapis geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Andrusch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 48%, La Disperata 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 2:2

53e minuut.
Mányoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mányoki geeft een lange en hoge pass. Marianini is nu in balbezit. Marianini schiet op doel. Sanguineti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ürküm kopt de bal weg. Mányoki met een sublieme pass. Giurato is nu in balbezit. Giurato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marianini kopt de bal weg. Giurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato met een sublieme pass. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Liapis geeft een lange en hoge pass. Liucvaikis kopt de bal weg. Salazar met een sublieme pass. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Elgaard probeert de bal met de borst te controleren. Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năstăsescu. Năstăsescu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Koraček passt de bal zonder na te denken. Mányoki speelt de bal door. Tabu kan de bal niet met de borst controleren. Koraček rent richting de bal. Koraček geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikolov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tabu is nu in balbezit. Rizzari begaat een overtreding. Rizzari krijgt een gele kaart. Tabu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mányoki met een snel genomen vrije trap. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tabu passt de bal zonder na te denken. Mányoki is nu in balbezit. Pulcino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulcino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 52%, La Disperata 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSA Juventude F.C. - La Disperata 2:2