Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello Sove Utd
5.3.2.catenaccio Tactiek Crix-Dx-4312-DA
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 8
58.6 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Dolgouruky kopt de bal weg. Nikody is nu in balbezit. Nikody geeft een hoge lob. Årvik met een sublieme pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Baldessare is nu in balbezit. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni passt de bal in één keer door. Padovano rent richting de bal. Padovano draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gennari de bal onder controle te krijgen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ciobanu kopt de bal weg. Padovano probeert de bal met de borst te controleren. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano verovert de bal door een tackle van achteren. Padovano draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Buitenspel voor Baldessare. Goede buitenspelval van de verdediging. Irulegui komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Irulegui geeft de bal voor. Nikody is nu in balbezit. Nikody speelt de bal door. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky schiet op doel. Lovino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Sove Utd 0:1

29e minuut.
Nikody kopt de bal weg. Ciobanu rent richting de bal. Rus onderschept slim de pass. Rus schiet op doel. Lovino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Sove Utd 0:2

30e minuut.
Wolny komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Vasihon kan de bal niet met de borst controleren. Padovano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasihon. Vasihon krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wolny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Padovano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salernitano met een snel genomen vrije trap. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Rus krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Nam met de inworp. Bongioanni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baldessare springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 36%, Sove Utd 64%.
SS Castello - Sove Utd 0:2

52e minuut.
Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongioanni geeft een lange en hoge pass. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Sove Utd 1:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Istoc de bal onder controle te krijgen. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni passt de bal in één keer door. Baldessare rent richting de bal. Baldessare haalt uit met een fantastische trap. Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel. Collins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Castello - Sove Utd 2:2

65e minuut.
Vasihon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennari verovert de bal door een tackle van achteren. Gennari speelt de bal door. Padovano rent richting de bal. Padovano haalt uit met een fantastische trap. Collins bokst de bal weg. Daar is Istoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldessare is nu in balbezit. Baldessare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Sove Utd 3:2

68e minuut.
Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano verovert de bal door een tackle van achteren. Baldessare rent richting de bal. Baldessare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Sove Utd 4:2

75e minuut.
Dolgouruky kopt de bal weg. Nikody is nu in balbezit. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 26%, Sove Utd 74%.
SS Castello - Sove Utd 4:2