Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Sove Utd Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 39000
Sove Utd I Tragici
PXO Tactiek eccola
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 62
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Bellido onderschept slim de pass. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lagouvardos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido passt de bal zonder na te denken. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fanerdi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neto komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Collins met een sublieme pass. Osores kopt de bal weg. Bellido rent richting de bal. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Kuzera speelt de bal door. Istoc kan de bal niet met de borst controleren. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikody komt het veld opgelopen. Osores neemt de hoekschop. Bellido krijgt zijn hoofd ertegen. Collins bokst de bal weg.

24e minuut.
Bellido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzera. Bellido raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arciniegas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Liistri met een sublieme pass. Klungelig pakt Lagouvardos de bal. Lagouvardos geeft een hoge lob. Bellido rent richting de bal. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Collins trapt de bal weg van het doel. Mesiano kopt de bal weg. Lagouvardos speelt de bal door. Bellido rent richting de bal. Bellido draait met de bal, schiet en ... Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - I Tragici 0:1

29e minuut.
Mesiano is nu in balbezit. Mesiano met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lagouvardos passt de bal in één keer door. Arciniegas is nu in balbezit. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellido rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lagouvardos neemt de hoekschop. Bellido krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Liistri onderschept slim de pass. Liistri passt de bal in één keer door. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neto. Neto krijgt een gele kaart. Liistri raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasihon komt het veld opgelopen. Bellido wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 73%, I Tragici 27%.
Sove Utd - I Tragici 0:1

46e minuut.
Dolgouruky komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Paesan speelt de bal door. Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal zonder na te denken. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lagouvardos probeert naar een medespeler te passen. Bellido rent richting de bal. Vasihon verovert de bal door een tackle van achteren. Arciniegas verovert de bal door een tackle van achteren. Arciniegas schiet op doel. Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Wolny met de inworp. Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal in één keer door. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşilă rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osores zal de hoekschop nemen. Arciniegas springt en kopt de bal. Bellido springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mesiano geeft de bal voor. Dolgouruky probeert de bal aan de voet te houden. Bellido rent richting de bal. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Arciniegas rent richting de bal. Bellido is nu in balbezit. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - I Tragici 0:2

73e minuut.
Bellido rent richting de bal. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej rent richting de bal. Arciniegas onderschept slim de pass. Arciniegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Liistri kopt de bal weg. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido haalt uit met een fantastische trap. Collins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Genechten rent richting de bal. Nikody verovert de bal door een tackle van achteren. Nikody geeft de bal voor. Candia maakt een snoekduik en kopt de bal. Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - I Tragici 1:2

86e minuut.
Inworp. Passamonti komt het veld opgelopen. Giannino komt het veld opgelopen. Secondi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto passt de bal met de wreef. Pino probeert naar een medespeler te passen. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sove Utd - I Tragici 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 56%, I Tragici 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sove Utd - I Tragici 2:2