Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Costa d' Amalfi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26440
A.S. CETARA SOCCER Hellas Madonna
Firevin Tactiek Vittoria 2024
51% Balbezit 49%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 69.2
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Filipiak is nu in balbezit. Vilgats rent richting de bal. Vilgats geeft een hoge lob. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Pesantez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Percival rent richting de bal. Ang is nu in balbezit. Inworp. Ayada met een snelle inworp. Ang geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kitzbichler probeert naar een medespeler te passen. Percival heeft problemen om de bal te vangen. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engineer draait met de bal, schiet en ... Bernabei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Hellas Madonna 1:0

15e minuut.
Lesień probeert naar een medespeler te passen. Nakiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Valderrama krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Vilgats geeft een hoge lob. Filipiak kopt de bal weg. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vilgats speelt de bal door. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filipiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Pesantez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni passt de bal in één keer door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nakiboğlu geeft een hoge lob. Bernabei probeert naar een medespeler te passen. Ayada kopt de bal weg. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Bernabei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Engineer rent richting de bal. Todoni probeert naar een medespeler te passen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen. Pesantez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 60%, Hellas Madonna 40%.
A.S. CETARA SOCCER - Hellas Madonna 1:0

46e minuut.
Sansalvatore komt het veld opgelopen. Poniatowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Todoni geeft de bal voor. Katar kopt de bal weg. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak geeft een hoge lob. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

53e minuut.
Todoni passt de bal in één keer door. Valderrama geeft een hoge lob. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Pesantez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. CETARA SOCCER - Hellas Madonna 1:1

54e minuut.
Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Todoni probeert naar een medespeler te passen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats geeft de bal voor. Filipiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Nakiboğlu probeert de bal met de borst te controleren. Nakiboğlu geeft een lange en hoge pass. Mousa kopt de bal weg. Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni passt de bal met de wreef. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Pesantez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats speelt de bal door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Pesantez bokst de bal weg.

75e minuut.
Sansalvatore is nu in balbezit. Todoni is nu in balbezit. Todoni met een sublieme pass. Sansalvatore heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Poniatowski met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Pesantez bokst de bal weg.

90e minuut.
Todoni is nu in balbezit. Todoni met een sublieme pass. Vilgats met een sublieme pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. Pesantez bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 82%, Hellas Madonna 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. CETARA SOCCER - Hellas Madonna 1:1