Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: 25 APRILE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34028
virtuale calcio W4rriors
val 2 att Tactiek mod_4312
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
66.5 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Pionek kopt de bal weg. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gruia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koorits neemt zijn aanloop. Nistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Concu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Madafferi de bal. Baniciu speelt de bal door. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia schiet op doel. Nistro bokst de bal weg.

15e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Baniciu passt de bal in één keer door. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft de bal voor. Gruia krijgt zijn hoofd ertegen. Nistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sela geeft de bal voor. Klungelig pakt Partele de bal. Gruia rent richting de bal. Gruia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - W4rriors 1:0

29e minuut.
Martorelli rent richting de bal. Martorelli met een sublieme pass. Madafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madafferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
virtuale calcio - W4rriors 1:1

45e minuut.
Koorits is nu in balbezit. Koorits passt de bal in één keer door. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu geeft een lange en hoge pass. Gruia springt en kopt de bal. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 49%, W4rriors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
virtuale calcio - W4rriors 1:1

61e minuut.
Baniciu passt de bal met de wreef. Di Mattia is nu in balbezit. Gruia is nu in balbezit. Gruia schiet op doel. Nistro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - W4rriors 2:1

73e minuut.
Baniciu geeft een hoge lob. Cirincione is nu in balbezit. Koorits onderschept slim de pass. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia schiet op doel. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Madafferi geeft een hoge lob. Baniciu kan de bal niet met de borst controleren. Sanders geeft een hoge lob. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Nistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sela onderschept slim de pass. Sela speelt de bal door. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap. Nistro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - W4rriors 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 46%, W4rriors 54%.
virtuale calcio - W4rriors 3:1