Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisante C.F. A.S. CETARA SOCCER
433 Tactiek Firevin
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 58.2
average Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Nakiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Ayada rent richting de bal. Ayada passt de bal zonder na te denken. Nakiboğlu geeft een hoge lob. Montargento kopt de bal weg. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Engineer rent richting de bal. Tango speelt de bal door. Ang kopt de bal weg. Engineer rent richting de bal. Engineer schiet op doel. Tango bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Nakiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakiboğlu geeft een lange en hoge pass. Cimmarrusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa onderschept slim de pass. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:1

7e minuut.
Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang rent richting de bal. Ayada geeft de bal voor. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:2

9e minuut.
Montargento geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nakiboğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayada geeft de bal voor. Engineer krijgt zijn hoofd ertegen. Tango bokst de bal weg.

12e minuut.
Ayada rent richting de bal. Ayada passt de bal met de wreef. Engineer is nu in balbezit. Engineer schiet op doel. Tango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:3

17e minuut.
Engineer is nu in balbezit. Engineer geeft een lange en hoge pass. Nakiboğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mousa is nu in balbezit. Mousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lesień passt de bal zonder na te denken. Ang met een sublieme pass. Engineer rent richting de bal. Engineer schiet op doel. Tango maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:4

23e minuut.
Mousa passt de bal met de wreef. Nakiboğlu is nu in balbezit. Inworp. Nakiboğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayada geeft de bal voor. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:5

25e minuut.
Ang is nu in balbezit. Ang met een sublieme pass. Daar is Engineer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engineer schiet op doel. Tango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:6

26e minuut.
Ayada passt de bal zonder na te denken. Daar is Mousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engineer rent richting de bal. Mousa rent richting de bal. Mousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mousa passt de bal met de wreef. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Mousa rent richting de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:7

30e minuut.
Nakiboğlu kopt de bal weg. Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada passt de bal in één keer door. Engineer is nu in balbezit. Engineer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ayada met een sublieme pass. Ang rent richting de bal. Engineer is nu in balbezit. Engineer geeft een hoge lob. Mousa springt en kopt de bal. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lesień passt de bal met de wreef. Bovo is nu in balbezit. Engineer speelt de bal door. Ayada rent richting de bal. Ayada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tango met een sublieme pass. Hromin speelt de bal door. Engineer is nu in balbezit. Engineer haalt uit met een fantastische trap. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Edusei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ang geeft een lange en hoge pass. Tango bokst de bal weg. Engineer is nu in balbezit. Engineer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 80%, A.S. CETARA SOCCER 20%.
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:8

50e minuut.
Lesień speelt de bal door. Ang rent richting de bal. Ang geeft een hoge lob. Mousa springt en kopt de bal. Tango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:9

51e minuut.
Ang onderschept slim de pass. Ang passt de bal met de wreef. Engineer heeft problemen om de bal te vangen. Engineer draait met de bal, schiet en ... Tango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carglises komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mousa haalt uit met een fantastische trap. Edusei met een sublieme pass. Daar is Tango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engineer rent richting de bal. Engineer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:10

60e minuut.
Engineer is nu in balbezit. Carglises rent richting de bal. Carglises geeft de bal voor. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salkım komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Salkım rent richting de bal. Salkım haalt uit met een fantastische trap. Cimmarrusti probeert de bal aan de voet te houden. Ang is nu in balbezit. Ang geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:11

63e minuut.
Mousa probeert naar een medespeler te passen. Nakiboğlu rent richting de bal. Carglises met een sublieme pass. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carglises rent richting de bal. Salkım geeft de bal voor. Mirabile heeft problemen om de bal te vangen. Mousa onderschept slim de pass. Mousa schiet op doel. Tango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Carglises passt de bal met de wreef. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu geeft een hoge lob. Salkım probeert de bal aan de voet te houden. Salkım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Montargento kopt de bal weg. Ang is nu in balbezit. Ang met een sublieme pass. Salkım bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ang rent richting de bal. Ang passt de bal met de wreef. Salkım rent richting de bal. Mousa rent richting de bal. Mousa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Daar is Edusei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ang rent richting de bal. Ang passt de bal met de wreef. Salkım heeft problemen om de bal te vangen. Salkım draait met de bal, schiet en ... Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:12

88e minuut.
Nakiboğlu geeft een hoge lob. Daar is Montargento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimmarrusti rent richting de bal. Salkım verovert de bal door een tackle van achteren. Salkım haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 69%, A.S. CETARA SOCCER 31%.
Sisante C.F. - A.S. CETARA SOCCER 0:12