Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Rex FFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29650
Rex FFC Real Pegliolandia
4-1-3-2 Tactiek 3412 - MOD
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 63.2
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Mravný schiet op doel. Lindblad probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Passarella zal de hoekschop nemen. Mravný krijgt zijn hoofd ertegen. İstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Jován geeft de bal voor. Câţanu kopt de bal weg. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jován geeft een lange en hoge pass. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fommei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fommei met een sublieme pass. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Zhořecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Real Pegliolandia 0:1

25e minuut.
Mravný verovert de bal door een tackle van achteren. Mravný passt de bal zonder na te denken. Cwelik rent richting de bal. Cwelik schiet op doel. İstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Real Pegliolandia 1:1

36e minuut.
Aurala geeft een hoge lob. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passarella. Passarella krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Khải Tuấn is nu in balbezit. Khải Tuấn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haines de bal. Cwelik verovert de bal door een tackle van achteren. Cwelik draait met de bal, schiet en ... İstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 44%, Real Pegliolandia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Real Pegliolandia 1:1

54e minuut.
Vieira onderschept slim de pass. Vieira geeft een lange en hoge pass. Lindblad kan de bal niet met de borst controleren. Mravný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Khải Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vieira passt de bal zonder na te denken. Passarella is nu in balbezit. Passarella passt de bal met de wreef. Khải Tuấn geeft de bal voor. Mravný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Real Pegliolandia 2:1

58e minuut.
Khải Tuấn is nu in balbezit. Khải Tuấn geeft de bal voor. Klungelig pakt Cwelik de bal. Passarella rent richting de bal. Passarella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zhořecký trapt de bal weg van het doel. Vieira kopt de bal weg. Daar is Khải Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwelik rent richting de bal. Cwelik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Aurala met een sublieme pass. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milardić begaat een overtreding. Milardić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Verbrugge geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khải Tuấn met de inworp. Vieira geeft een hoge lob. Cwelik maakt een snoekduik en kopt de bal. İstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 49%, Real Pegliolandia 51%.
Rex FFC - Real Pegliolandia 2:1