Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: durres Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9177
durres New Holland
Larg Tactiek Aletta
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 66
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


23e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Radliński rent richting de bal. Radliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Belkevich kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina speelt de bal door. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović schiet op doel. Duca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński is nu in balbezit. Radliński haalt uit met een fantastische trap. Duca bokst de bal weg.

37e minuut.
Malizia met de inworp. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft de bal voor. Radliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Duca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tengku Adam met een snelle inworp. Malizia rent richting de bal. Belkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Belkevich geeft een hoge lob. Radliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Malizia geeft de bal voor. Mead bereikt de bal nog maar net als eerste. Mead passt de bal in één keer door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. Graščenkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres 39%, New Holland 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
durres - New Holland 0:0

47e minuut.
Malizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Malizia geeft de bal voor. Mead kopt de bal weg. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tengku Adam onderschept slim de pass. Tengku Adam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordel met de inworp. Marcolongo geeft de bal voor. Graščenkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Walter de bal. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
durres - New Holland 1:0

67e minuut.
Mead geeft de bal voor. Melixon kopt de bal weg. Marcolongo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walter de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap. Graščenkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez speelt de bal door. Tengku Adam is nu in balbezit. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kotja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chávez de bal. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Belkevich met een sublieme pass. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović passt de bal in één keer door. Radliński is nu in balbezit. Radliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres 25%, New Holland 75%.
durres - New Holland 1:0