Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito RANGERS Prato
jorgenB Tactiek only training
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 55.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cancelliere. Kopuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gropelli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gropelli probeert de bal met de borst te controleren. Gropelli geeft een lange en hoge pass. Kopuz rent richting de bal. Kopuz schiet op doel. Tugnolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 1:0

10e minuut.
Mezzasalma passt de bal zonder na te denken. Karyś is nu in balbezit. Karyś geeft een lange en hoge pass. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Radunović is nu in balbezit. Radunović geeft de bal voor. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 2:0

13e minuut.
Burdin rent richting de bal. Burdin passt de bal met de wreef. Cancelliere probeert naar een medespeler te passen. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Tugnolo bokst de bal weg.

14e minuut.
Cancelliere geeft de bal voor. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft een lange en hoge pass. Kopuz rent richting de bal. Kopuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 3:0

27e minuut.
Burdin speelt de bal door. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzeski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Burdin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barzizza de bal. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ... Musuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 3:1

38e minuut.
Barzizza probeert naar een medespeler te passen. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulis. Rzeski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kopuz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeski kan de bal niet met de borst controleren. Rzeski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 4:1

40e minuut.
Baccheschi kopt de bal weg. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasi met een sublieme pass. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Burdin rent richting de bal. Burdin passt de bal in één keer door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma draait met de bal, schiet en ... Musuła bokst de bal weg.

45e minuut.
Rzeski probeert de bal met de borst te controleren. Baccheschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccheschi geeft een lange en hoge pass. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tugnolo trapt de bal weg van het doel. Weinberg kopt de bal weg. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een hoge lob. Rzeski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 39%, RANGERS Prato 61%.
Real Plebiscito - RANGERS Prato 5:1

46e minuut.
Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radunović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Notararigo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bulis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radunović is nu in balbezit. Radunović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopuz rent richting de bal. Kopuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 6:1

55e minuut.
Radunović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeski de bal. Rzeski speelt de bal door. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Notararigo bokst de bal weg. Cancelliere onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bulis kopt de bal weg. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco passt de bal zonder na te denken. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Innes rent richting de bal. Karyś rent richting de bal. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bulis kopt de bal weg. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović passt de bal met de wreef. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopuz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 7:1

67e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Rzeski speelt de bal door. Farías probeert naar een medespeler te passen. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Inguanta is nu in balbezit. Gropelli speelt de bal door. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Notararigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 8:1

72e minuut.
Gropelli onderschept slim de pass. Gropelli passt de bal in één keer door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft een hoge lob. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Inguanta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rzeski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inguanta. Rzeski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzeski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inguanta is nu in balbezit. Kopuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. Baccheschi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 9:1

89e minuut.
Daar is Biglino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ... Musuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - RANGERS Prato 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 24%, RANGERS Prato 76%.
Real Plebiscito - RANGERS Prato 9:2