Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: Bandasasrana
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24513
doaislosiebanio Venice United
NewAge_Bass3_R Tactiek Labor Party
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
66.1 gemiddelde waardering 68.4
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Preich geeft een lange en hoge pass. Muriglio met een sublieme pass. Jabuticaba speelt de bal door. Veltman is nu in balbezit. Veltman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jabuticaba kopt de bal weg. Bartoletti rent richting de bal. Perada begaat een overtreding. Bartoletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartoletti komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kasza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šidlo met een snelle inworp. Grylewski geeft een lange en hoge pass. Bajčeta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Grylewski geeft de bal voor. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Muriglio ... Strafschop! Muriglio krijgt een gele kaart. Bajčeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajčeta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Koek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
doaislosiebanio - Venice United 1:0

31e minuut.
Veltman heeft problemen om de bal te vangen. Veltman met een sublieme pass. Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Hristoskov kopt de bal weg. Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beştea. Beştea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doaislosiebanio 67%, Venice United 33%.
doaislosiebanio - Venice United 1:0

55e minuut.
Czub rent richting de bal. Perada is nu in balbezit. Perada geeft de bal voor. Kasza kopt de bal weg. Beştea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoletti rent richting de bal. Bartoletti passt de bal met de wreef. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Beştea geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Preich de bal. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Grylewski met een sublieme pass. Šidlo heeft problemen om de bal te vangen. Šidlo speelt de bal door. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta schiet op doel. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Grylewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beştea. Grylewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grylewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajčeta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Twardawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beştea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman geeft een hoge lob. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
doaislosiebanio - Venice United 1:1

76e minuut.
Jabuticaba met een sublieme pass. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos is nu in balbezit. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. Bujor bokst de bal weg.

80e minuut.
Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias probeert naar een medespeler te passen. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta schiet op doel. Koek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doaislosiebanio - Venice United 2:1

82e minuut.
Klungelig pakt Muriglio de bal. Muriglio passt de bal zonder na te denken. Jabuticaba geeft een hoge lob. Veltman is nu in balbezit. Veltman draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Dobias geeft de bal voor. Acer is nu in balbezit. Acer schiet op doel. Koek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
doaislosiebanio - Venice United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doaislosiebanio 66%, Venice United 34%.
doaislosiebanio - Venice United 3:1