Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United doaislosiebanio
SUMMER24 Tactiek NewAge_Bass3
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Dobias is nu in balbezit. Dobias passt de bal in één keer door. Šidlo speelt de bal door. Babski rent richting de bal. Babski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto passt de bal zonder na te denken. Merişor met een sublieme pass. Karolek rent richting de bal. Karolek geeft een hoge lob. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perada heeft problemen om de bal te vangen. Chiappellini is nu in balbezit. Chiappellini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - doaislosiebanio 1:0

14e minuut.
Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias is nu in balbezit. Dobias geeft de bal voor. Acer bereikt de bal nog maar net als eerste. Acer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Grylewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grylewski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Chiappellini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şamiloğlu de bal onder controle te krijgen. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio geeft de bal voor. Nieto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel. Enciso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rizzo United - doaislosiebanio 1:1

41e minuut.
Babski rent richting de bal. Babski probeert naar een medespeler te passen. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft de bal voor. Babski maakt een snoekduik en kopt de bal. Enciso bokst de bal weg.

43e minuut.
Dobias speelt de bal door. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo met een sublieme pass. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 54%, doaislosiebanio 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizzo United - doaislosiebanio 1:1

48e minuut.
Goglio is nu in balbezit. Goglio geeft een lange en hoge pass. Chiappellini probeert naar een medespeler te passen. Nieto is nu in balbezit. Nieto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiappellini de bal. Chiappellini geeft een lange en hoge pass. Nieto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pavan speelt de bal door. Acer is nu in balbezit. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrušić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobias neemt de hoekschop. Babski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - doaislosiebanio 1:2

56e minuut.
Babski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal met de wreef. Grylewski geeft de bal voor. Babski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Păltânea passt de bal in één keer door. Šidlo rent richting de bal. Šidlo passt de bal in één keer door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Acer is nu in balbezit. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae probeert naar een medespeler te passen. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Pavan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šidlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucian komt het veld opgelopen. Afera komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merişor met een snelle inworp. Afera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Petrušić passt de bal zonder na te denken. Afera is nu in balbezit. Afera passt de bal zonder na te denken. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 50%, doaislosiebanio 50%.
Rizzo United - doaislosiebanio 1:2