Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United Rizzo United
Labor Party Tactiek SUMMER24
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
63.1 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Zabetas heeft problemen om de bal te vangen. Nieto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristoskov. Hristoskov krijgt een gele kaart. Nieto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nieto kan niet meer verder spelen. Lucian komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Nae geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabuticaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Memé geeft de bal voor. Attardo met een sublieme pass. Jabuticaba kopt de bal weg. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Rizzo United 1:0

14e minuut.
Petrušić kopt de bal weg. Goglio speelt de bal door. Hristoskov met een sublieme pass. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Jabuticaba geeft een lange en hoge pass. Maduro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Twardawa. Twardawa krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Pavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabuticaba probeert naar een medespeler te passen. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jabuticaba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franceschelli komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bartoletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. Górkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Rizzo United 2:0

30e minuut.
Beştea speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrušić maakt een afschuwelijke overtreding. Petrušić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pavan verovert de bal door een tackle van achteren. Pavan geeft een hoge lob. Karolek is nu in balbezit. Karolek geeft een lange en hoge pass. Chiappellini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Merişor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 31%, Rizzo United 69%.
Venice United - Rizzo United 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muriglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristoskov met een sublieme pass. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Rizzo United 3:0

53e minuut.
Franceschelli speelt de bal door. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov passt de bal met de wreef. Veltman rent richting de bal. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Górkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Rizzo United 4:0

59e minuut.
Beştea passt de bal met de wreef. Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti passt de bal zonder na te denken. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pavan is nu in balbezit. Pavan geeft de bal voor. Beştea met een sublieme pass. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Huenchuleo rent richting de bal. Huenchuleo geeft de bal voor. Veltman speelt de bal door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Muriglio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Veltman is nu in balbezit. Veltman met een sublieme pass. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. Górkiewicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa passt de bal in één keer door. Veltman heeft problemen om de bal te vangen. Veltman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Merişor met een sublieme pass. Maduro speelt de bal door. Chiappellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini draait met de bal, schiet en ... Attardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Muriglio is nu in balbezit. Muriglio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiappellini de bal. Chiappellini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 37%, Rizzo United 63%.
Venice United - Rizzo United 4:0